Klaxons goes ysäridance

The ladz.. See you in a couple of hours x @zanelowe @bbcradio1 @klaxons @gorgoncity @thereisnoothertime #zanelowe #bbcradio1 #klaxons #gorgoncity

Takavuosien hypetetty ”new rave” -bändi Klaxons antoi kuulua eilen itsestään lähes neljän vuoden tauon jälkeen. Brittiduo Gorgon Cityn tuottama uusi single There Is No Other Time julkaistaan virallisesti 23. maaliskuuta, ja uutta albumia on lupailtu vielä tälle kesälle – joskaan sen julkaisupäivästä ei ole vielä tietoa. Tulevaa kolmatta albumia on ollut tuottamassa Gorgon Cityn lisäksi mm. James Murphy, Erol Alkan ja Chemical Brothersin Tom Rowlands.

Tällä kertaa Klaxons ei ratsasta uudella musatrendillä vaan päinvastoin matkaa ajassa 20 vuotta taaksepäin kultaiselle 90-luvulle. Särisevät kitarat on jätetty kotiin, ja biisi luottaa täysin ysäridancen nostalgiaan. Vaikka There Is No Other Time kuulostaakin Haddawaylta niin paljon että se on jo kornia, biisi toimii mulle yllättävänkin hyvin. Muut fanit eivät tosin ole ottaneet biisiä vastaan aivan näin hyvin. (Pettyneitä ja tyrmistyneitä kommentteja voi lukea esim. täältä.)

Löytyykö ruudun toiselta puolen muita vanhoja Klaxons-faneja? Miten uppoaa ysäri-Klaxons – uhka vai mahdollisuus?

Facebook: www.facebook.com/klaxons
Instagram: www.instagram.com/klaxonsband
Twitter: www.twitter.com/klaxons
YouTubewww.youtube.com/user/officialklaxons
www: http://www.klaxons.net/