Kasmir: Vadelmavene

10156005_297274453755461_1567148933_nDISCLAIMER: Kirjoittaja on tällä hetkellä työharjoittelussa Johanna Kustannuksessa, joka on tätä nykyä Universal Music Finlandin omistuksessa. Kirjoittaja ei vastaa Kasmiriin liittyvistä asioista harjoittelussaan, mutta on erittäin täpinöissään tämän uudesta singlestä.

Terve, mussukat! Useampi tällä viikolla Yle X:ää kuunnellut saattanee jo tunnistaa urbaania purkkasoulia esittävän Kasmirin uuden singlen Vadelmavene sen kuullessaan. Itse olen koko viikon yrittänyt bongata kyseistä kappaletta radioaalloilta siinä kuitenkaan onnistumatta. Pahimpiin nikkoihin olen kuitenkin kuulostellut välillä kappaleesta tehtyä teaseria.

Kasmir eli Thomas Kirjonen on musiikintekijänä jo kokenut mies, jonka bändikataloogista löytyy kaksi alternative rock -levyä julkaissut Collarbone sekä EMI:lle levyttänyt 15 Minutes Before the Dive. Kasmir-nimen suojissa hän on ehtinyt vierailla Heavyweightin On the Edge -biisillä sekä Sannin viime vuonna ilmestyneen Sotke mut -debyytin Kiinni-kappaleella. Tämän lisäksi Kasmir lämmitti Tavastian lauteet vastikään Suomessa vierailleelle Tove Lolle.

Vadelmavene on Sannia tuottaneen Hank Solon ja muun muassa Elokuussa vaikuttavan tuottaja Jonas W. Karlssonin yhteistyön uusin hedelmä, joka soi kesäisen aurinkoisena kepeänä purkkapoppiksena. Kasmir tuntuu olevan jo ensisinkullaan se kaivattu raikas tuulahdus suomalaisen popmusiikin miesedustajistoon. Toki herran lauluääni on varmastikin mielipiteitä jakava, mutta kyllä meikämandoliini lämpenee Kasmirin persoonalliselle kutuhönkäilylle. Hienoa, lisää tätä!

Kasmir:
Facebook
Youtube
Instagram