DJ Ibusal + Lobo – Jetset Hilife (feat. Paperi THC & Tuuttimörkö)

No nyt! Facebookissa ennakkomainostettua suomiräp-kollaboraatiota onkin odoteltu kuola suupielissä, eikä tälläkään kertaa tarvinnut pettyä. Tässäpä siis biisi, jota olen kuunnellut koko päivän repeatilla. Sanonpahan vaan, että 5/5 biitti, loistavat vierailut Paperi T:ltä ja Tuuttimöröltä ja päälle vielä hiton kova musiikkivideo, joka pistää nauramaan ääneen.

DJ Ibusal + Lobo on Gaselleista tutun Thube Hefnerin sekä Lobon (tuttu esim. Aivovuoto/ K.V.N & Lobo/ Keramick & Lobo -yhteyksistään) yhteistyöprokkis. Monsp Records julkaisee ensi vuoden alussa kaksikon yhteisen Olympos-albumin, jolta Jetset Hilife on ensimmäinen maistiainen. Viime vuonna kaksikolta ilmestyi MT. Everest -ep, jolle tehtiin myös koko julkaisun kattava musiikkivideo. MT. Everestin voi kuunnella Soundcloudista  ja videon voi katsoa täältä.

Eikä hyvät räppijutut tähän lopu! Reipas viikko sitten todistin Korjaamolla Tuuttimörön ja Kuben yhteiskeikkaa, missä ensiesityksensä sai myös kaksikon uusi biisi Surullinen. Nimestään huolimatta se aiheutti suurta hilpeyttä, enkä millään malttaisi odottaa kappaleen nettijulkaisua. Aiemmin kaksikko on tehnyt yhdessä esim. somessa kohua herättäneen Räsäsen Päivistä kertovan #Päivi-biisin.

Kun tässä nyt lähti räppihommat vähän otsikosta sivuraiteille muutenkin, niin lienee asiallista mainita vielä, että Lobo ja Tuuttis on mahdollista bongata  Aivovuodon ja Tuuttimörön yhteiskeikalla Tampereen Pakkahuoneella osana Lost in Musicia tämän viikon perjantaina. Puolta tuntia aiemmin Tullikamarin aukion toisella reunalla Bar Passionissa voi käydä myös tsekkaamassa Paperi T:n soolokeikan ilmaiseksi – mutta siitä lisää vielä myöhemmin tänään.