All Ears Magazine #1

Ennen kuin päästämme itsemme täällä täysin irti, palaan hetkeksi vielä viime kevääseen. Tuolloin käänsin rakkaan blogiharrastuksen opinnäytetyökseni,  ja lopputuloksena syntyi 160-sivuinen printtilehti musiikista. Se sisälsi osittain aiemmin All Earsissa julkaistua parhaimmistoa mahdollisimman monipuolisesti: haastatteluja, iäisyyden vanhoja keikka-arvioita, pohjoismaisten ja suomalaisten bändien esittelyjä, yhteiskirjoituksia, omia suosikkejamme jne. Kirjoitimme lehteä varten myös 37 uutta juttua, joita ei ole ollut mahdollista lukea muualla kuin bloggaajiemme luona — ennen tätä päivää.

All Ears Magazine, JOKA ON PITKÄN ODOTUKSEN JÄLKEEN JUURI SINUN LUETTAVISSASI.

All Ears Magazine, JOKA ON PITKÄN ODOTUKSEN JÄLKEEN JUURI SINUN LUETTAVISSASI.

Printtilehdeksi tehty julkaisu nimittäin kääntyy nyt siirtymisemme kunniaksi interaktiiviseksi versioksi, ja se on mahdollista lukea vaikkapa tämän postauksen lopusta. Koska sen epävirallisesta julkaisusta on kulunut miltei neljä kuukautta, sen sivuilta ei aivan trenditietoisinta sisältöä löydy, mutta se on oiva tapa päästä sisään All Earsin tarjontaan. Etenkin, jos olet uusi lukija.

Hakemisto

Näistä bändeistä kirjoitimme lehteemme.

Rehellisesti sanottuna minua myös aiemmin nolotti pistää opinnäytetyöni näytille, vaikka reiluun kymmeneen kappaleeseen rajoitetusta painoksesta tehtiinkin keväällä yllättävän huimia tarjouksia tuttujen keskuudessa. Useiden viikkojen raskas työ oli herkistänyt minut yltiömäiseen itsekriittisyyteen, ja keväällä minusta tuntui että olisin voinut tehdä lähes jokaisella sivulla jotain vielä paremmin. Survoin lehdet kirjahyllyyn ja unohdin ne sinne kesäksi. Kuukausien tauko All Ears Magazinen selailusta mahdollistaa sen, että päästän lapseni nyt maailmalle. Toivottavasti siitä on iloa.aem1

aem3  aem4 aem5

Ennen julkaisemattomat tekstit käsittelevät pääasiassa Islannin musiikkiskeneä (Cheek Mountain Thief, Gang Related, Retro Stefson, Low Roar, Eldar, Hellvar, 1860, M-Band, Ásgeir Trausti (nykyään pelkkä Ásgeir), Borko, Sudden Weather Change ja Oyama), mutta myös muutama muu bändi (Redder ja Half Moon Run) sekä muutamat listaukset (Kymmenen parasta keikkaa, kesäbiisit TOP 15 ja Helsingin parhaat levykaupat) löysivät tiensä musazinen sivuille. Lehteä kuvittavat valokuvien ja piirustusten lisäksi väsäämäni ”mukamainokset”, joissa muutin biisejä leffajulisteiksi.

Myös blogissamme aivan liian harvoin näkyviä levyarvioita löysi lehden loppusivuille. Lehdessä on arvioitu seuraavien bändien julkaisuja: Sin Fang, ASAP Rocky, Beach Fossils, French Films, Atoms for Peace, Retro Stefson, Mikhael Paskalev, J. Karjalainen, Justin Timberlake, Samae Koskinen, Minä ja Ville Ahonen, Yo La Tengo, Ydinperhe, Topi Saha, Betrayal at Bespin, Wavves, Black Lizard ja Disco Ensemble.

Lue All Ears Magazine alta (huom! saat sovitettua näkymän myös koko ruudulle):

PS. En muuten myynyt yhtään kappaletta printtilehteä, joten minä, Mikko, Jalmari, entinen kouluni ja äitini ovat ainoat tahot, joilta All Ears Magazinen fyysinen kopio löytyy. Kotonani siis lojuu edelleen viisi ylimääräistä kappaletta. Ehkä laitamme jonkun niistä jakoon vielä täällä.

Avainsanat: , , , ,

2 kommenttia kirjoitukseen All Ears Magazine #1

  1. Nimetön kommentoi:

    Värijärjestetty levyhylly (y)

    1. Mira Shemeikka Mira Shemeikka kommentoi:

      Kyl! Se on oikeesti ihan käytännöllinen tapa järkätä hylly, jos on näkömuisti niin kuin mulla. Bändin nimet välillä unohtuu, mut levyn selkämykset ei koskaan.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.