Viime viikkojen jumitukset: Daniel Johns, Hannah Cohen & All We Are

Muutama biisi on jumittanut vahvasti soittolistallani viime viikkoina. Olen edelleen aivan hurmioitunut aussiherra Daniel Johnsin viime kuussa julkaistusta EP:sta ja etenkin sen kahdesta  kappaleesta Preach ja Late Night Drive. Kolmas biisi-ihastus on vokaaleiltaan usein Lana Del Reyhin verratun Hannah Cohenin Watching Me Fall. Se löytyy naisen viime kuun lopulla julkaistulta, järjestyksessään toiselta pitkäsoitolta, joka kantaa nimeä Pleasure Boy. Neljännestä biisi-ihastuksesta vastaa kovassa nosteessa oleva brittiläinen trio All We Are, joka esiintyy muuten tänä lauantaina Jyväskylän Jyrockissa! Olen täysin ihastunut trion melko tuoreelta debyyttialbumilta löytyvään biisiin nimeltä Stone.
Here’s a few songs that I’ve been listening to a lot these past few weeks!

Yksi kommentti kirjoitukseen Viime viikkojen jumitukset: Daniel Johns, Hannah Cohen & All We Are

  1. June June kommentoi:

    Ihana toi Hannah Cohen!!!! Oijoi. <3 Myös All We Are oli kivuus, tosin tykkäilin lähinnä siitä biisistä, en laulusta oikeastaan. Ja, no, Danielista nyt ei tarvi edes sanoa mitään. ;)

    On kumma miten nyt on ihan parin viikon aikana tullu SI-KA-NA uusia, hyviä biisejä! Kokoajan sais laittaa blogiinki jostain. :D

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.