UMK14, Karsinta 1

Uuden Musiikin Kilpailun ensimmäisen karsinnan live-esiintymiset on nyt nähty,  ja tuomaristo sekä Suomen kansa on äänestänyt. Me olemme Junen kanssa hyvin samoilla linjoilla ja pidimme molemmat eniten Miaun, Hukka ja Maman sekä Softenginen biiseistä ja esiintymisestä.Softenginen lavaesiintyminen oli jo huimasti parempaa kuin  taannoin tuomariston edessä. Tällä hetkellä olemme sitä mieltä, että paikka finaalissa osui juuri oikeaan ja nämä pojat näkisimme edustamassa Suomea Euroviisuissa! Varaamme kuitenkin oikeuden vielä muuttaa mieltämme, sillä eihän tässä nyt vielä ole nähty kaikkea. Suuret onnittelut sekä Softenginelle että Hukka ja Mamalle levytyssopimuksista!

3 kommenttia kirjoitukseen UMK14, Karsinta 1

  1. Jukka Lahtinen Jukka Lahtinen kommentoi:

    Softengine teki kyllä todella suuren vaikutuksen! Hienoa!

  2. Woo OO 00 oo! kommentoi:

    Mutta mihin ihmeeseen siitä teinien biisistä on hukattu ne ensimmäisen tv-esityksen hienot kitarakoristelut ensimmäiseen kertsiin noususta??? Halutaan ne ehdottomasti takaisin ja muutenkin vastaavaa täyteyttä yhdessä sen kilkutuksenpianon kanssa biisiä kasvattamaan! Ja ne lauluköörit saisi mielestäni vetää vaan ihan epäröimättä täysillä eli niin että BarOOna Areenan katto lähtee ilmaan!!!

    Eikö tämä ole muuten ylipäätään vähän huonosti mietitty kilpailuformaatti, kun ensimmäisen äänestyksen voittajat (=Kuopusengine) ”joutuvat” suoraan finaaliin samalla kun muut pääsevät vielä siihen välivaiheeseen hiomaan ja esittelemään yleisön eteen biisejään? Kenellehän tässä oikeastaan tulee etulyöntiasema, suoraan jatkajille vai näille useampaan kertaan esiintyville…?!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.