Stu Larsen @ Badeschiff, Berlin

Stu_Larsen@Badeschiff_24_7_2014_1

Olin Berliinissä lomalla pari viikkoa sitten ja matkan ajaksi osui myös pari keikkaa. Yksi niistä oli aussiherra Stu Larsenin. Keikkapaikkana oli Arena Badeschiffin Escobar Sun Deck, joka on varsin pieni  ulkoilmapaikka.  Lavan yllä ja sen edustalla oli onneksi katos, sillä aurinko ei todellakaan paistanut vaan vettä satoi koko harmaan taivaan täydeltä.

Hanna_Leess@Badeschiff_24_7_2014_1

Lämppärinä toimi berliiniläinen Hanna Leess,  joka kuulosti ja näytti Lisa Hanniganin ja Emiliana Torrinin risteytykseltä ripauksella rokimpaa asennetta. Keikalla muuten kuultiin Leessin omien biisien lisäksi myös Torrini-cover Sunny Road.  Hanna Leess oli hyvin positiivinen yllätys, sillä minulla ei ollut lämmittelijästä minkäänlaista tietoa. Leess esiintyi Stun tapaan soolona.

Hanna_Leess@Badeschiff_24_7_2014_2
Stu_Larsen@Badeschiff_24_7_2014_5

Stun aloittaessa ulkona oli jo melko pimeää ja vesisateen unohti täysin. Stun keikka oli aivan ihana, tunnelmaltaan oikein lämmin ja intiimi. Herra puhui biisien välissä melko paljon ja soitti niin uusia kuin vanhojakin biisejä sekä Coldplay-coverin Fix You. Ennen encorea Stu jäi hieman nalkkiin viereeni lavan reunustalle ja suureksi ilokseni soitti sitten encoressa biisitoiveeni The Mile.  Keikan jälkeen juttelin Stun kanssa vielä hetken ennen kuin lähdin sateenvarjoni kanssa hostellia kohti. Ihan mahtavat keikat ja mahtava ilta!

Stu_Larsen@Badeschiff_24_7_2014_4

I saw Stu Larsen a couple of weeks ago in Berlin at Arena Badeschiff’s Escobar Sun Deck. Hanna Leess was the warm-up act and a great one at that! Stu was also great, it was a really really lovely evening!