Sia – Chandelier

En ole kuunnellut Siaa ikuisuuksiin kunnolla, en sitten vuoden 2004 Colour The Small One -levyn. Kyseisellä levyllä on yksi uskomattoman upea ja kaunis kappale nimeltä Breathe Me, jota olen rakastanut ensikuulemasta lähtien.  Yksi päivä satuin näkemään Sian uuden Chandelier-biisin videon ja jumituin ruudun eteen. Videolla tanssii Tanssin Superäidit -ohjelmasta (joo, olen katsonut sitä satunnaisesti) tuttu Maddie Ziegler. Mielestäni video on niin pirun hieno, että se oli pakko jakaa! Biisikin kolahtaa.

I haven’t listened to Sia properly since her ”Colour The Small One” album way back in 2004. In that album is an incredibly beautiful and haunting song ”Breathe Me” and I’ve been in love with it since the first time I heard it. But just the other day I saw Sia’s new video for the song ”Chandelier” and I was glued in front of the screen. Dancing in the video is Maddie Ziegler of ”Dance Moms” (yes, I’ve watched it occasionally). The video is just so friggin’ cool that I had to share it! I like the song also.

5 kommenttia kirjoitukseen Sia – Chandelier

 1. Joonas kommentoi:

  Levyä odotellessa, pitäisi ilmestyä ensi viikolla. Tosin sitä on siirretty jo kahdesti… itselle myös ”Some People Have REAL Problems” levy on mieleinen, ”Breathe Me” tietenkin se paras biisi.

  Mitä videoon tulee, niin kirjoitin siitä aiemmin itsekin, ja on se ehkä omaan makuun asteen verran turhan häiriintynyttä. Tai ainakaan ei sovi biisiin. Kokeilin laittaa biisin äänettömälle ja soitin toisessa välilehdessä Aphex Twiniä, niin jopa alkoi audiovisuaalinen puoli olla kondiksessa! :D

  1. Alice Alice kommentoi:

   Apua sun kokeilulle :D Mulle toi videon meno on just sopivan häiriintynyttä, love love! :D

   1. Joonas kommentoi:

    Mä luulen et mua ainoostaan vaivaa siinä se, et toi tyttö on niin nuori, en mä käy lasten tanssia kattomassa muuallakaan ja sit se, että se ei vaan mun mielestä sovi tohon biisiin. Biisistä tykkään kyllä! Mutta makuasioitahan nämä :)

 2. June June kommentoi:

  Ihan tajuton video <3 Ja Maddie! Tanssin Superäidit on yksi mun paheistani, mitä tv-ohjelmiin tulee. Loistava sarja. :D Tosta biisistä mulla on ristiriitaiset fiilikset vielä, saapi nähdä mitä levy antaa… Breathe Men tasolle nyt ei tietenkään koskaan päästä, mutta ei tarvitsekaan.

  Hahaha, repesin kyllä tolle Joonaksen Aphex Twin -kokeilulle, en itse varmaan edes uskaltaisi koittaa moista! Näkisin painajaisia.

  1. Joonas kommentoi:

   Pahempi se Rubber Johnnyn musavideo sellasenaan on :)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.