Rakkaudella, Anna Puu

438477

Mikko jo kirjoittikin Anna Puun uutukaisesta. Levyn ensimmäinen sinkkulohkaisu Ota minut tällaisena kuin oon ei miellyttänyt minua mitenkään erityisemmin kuullessani sen ensimmäisen kerran, eikä se tee sitä vieläkään. Uudelta levyltä löytyy sen lisäksi pari kappaletta, jotka edellä mainitun ohella useimmiten skippaan, nimittäin Superkuu sekä Venus ja Mars. Levyn toiseksi viimeinen raita Sudet ei sekään sytytä kunnolla. Levyn jäljelle jäävistä viidestä kappaleesta sen sijaan pidän valtavan paljon. Ne ovat Aika, Kohta Vapaita, Jos nää seinät osais puhuaMatkalla ja Ei sinusta.

Kohta vapaita on levyn toinen single ja sen musiikkivideo näki päivänvalon muutama tunti sitten. Jukka Immosen ohjaama surumielisen kaunis video sopii kappaleeseen hienosti. Kappale edustaa hyvin levyn yhdenmukaisempaa linjaa, mutta levyn todellinen helmi on sen päättävä Ei sinusta. Se on ehkä kauneinta mitä Anna Puu on koskaan julkaissut. Olen täysin myyty.

Mikko already wrote about Anna Puu’s new album ”Rakkaudella, Anna Puu”. The first single ”Ota minut tällaisena kuin oon” didn’t really capture me when I first heard it and it still doesn’t. There are also a few other songs on the album I’m not so smitten with (”Superkuu” & ”Venus ja Mars”, ”Sudet”). But the remaining five songs -”Aika”, ”Kohta Vapaita”, ”Jos nää seinät osais puhua”, ”Matkalla”, ”Ei sinusta” – are golden.

A music video for the second single ”Kohta vapaita” was released a few hours ago. It’s directed by Jukka Immonen and it’s a solemnly beautiful companion for the song. But the true gem on the album is the closing track ”Ei sinusta”. It’s probably the most beautiful song Anna Puu has ever recorded. 

Avainsanat:

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.