Pusuja Pete Parkkoselle

Lauri-Laukkanen-Pete-Parkkonen-STUDIO-5

(Promotional photo by Lauri Laukkanen)

Tästä on nyt ihan pakko kirjoittaa, mikä onkin tähän musiikkiblogiin sopivaa, sillä Alice & June ovat pohjimmiltaan fanityttöjä. Olen tänä syksynä/alkutalvena seurannut Tanssii Tähtien Kanssa -ohjelmaa, ja nyt te jo tiedättekin seuraavan lauseen. Missä välissä Pete Parkkosesta on tullut niin helvetin kuuma, että se saa lähes kolmikymppisen (ikäkriisi) naisen taantumaan ihan teinitasolle, kysyn vaan?! Järkihän tässä lähtee, jumalauta :D

Oli mulla sitten ihan musiikillistakin asiaa. Heitin muutama viikko sitten herran huhtikuussa julkaistun, ensimmäisen suomenkielisen albumin kuunteluun. En ymmärrä, miten se on mennyt aiemmin täysin ohi. Levy on hyvin monipuolinen, ehkä liiankin. Vaikka muuten pidän levystä, etenkin sen alkupuolesta, on sillä muutama elektrobiisi (Miten sinut saa, En tiedä mitä kaipaat, Eläviä ja kuolleita), jotka eivät sovi omaan makuun. Aivan kaikki biisit levyllä eivät siis iske läheskään yhtä kovaa, kuin suosikeiksi heti valikoituneet Painoton, Kiitos sekä toisena singlenä julkaistu Mun. Lyriikoita tälle suomenkieliselle levylle ovat Peten ja levyn tuottaja Joonas Angerian lisäksi rustanneet myös Jouni Hynynen, Axel Ehnström sekä Eva & Manusta tuttu Eva Louhivuori. Peten uuden levyn molempien musiikkivideoiden takaa löytyy mies nimeltä Lauri Laukkanen.
http://youtu.be/rwyqRt6wbmk

Painoton on levyn toinen raita ja sen kuultuani olin täysin myyty. Tiedättekö muuten kellä on ihan täy-del-li-nen /r/:n täry?! Niin, Parkkosella, ja se kuuluu etenkin tässä kappaleessa. Voi ja tuo matala ääni saa polvet heikoiksi.
http://youtu.be/Fz_BTKi7S_g

Tuleeko kenellekään muulle tästä vahvasti mieleen Sara (hyvällä tavalla totta kai)?!
http://youtu.be/XRE4WEngfnU

P.S. Pete, tämä on sitten virallinen treffikutsu! Että vastausta odotellaan.. :D

Just me rambling on about the finnish singer-songwriter Pete Parkkonen. Dear lord he’s hot and that voice, especially how he pronounces /r/, oh my. I’ve regressed into a teenager, yes..

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.