Kohti Flowta, Osa II

Jes, perjantai! Viikonloppu! Flow Festival! Alice listasikin jo muutaman sellaisen tämän vuoden setistä, jotka esiintyvät alueen pienimmillä lavoilla ja jotka kannattaa ehdottomasti tsekata. Myös päälavalta löytyy kaikenlaista mielenkiintoista aina eteerisestä popista elektroon ja räppiin. Mutta kuten aina, päällekkäisyyksiä aikatauluissa on, tässä niistä ilmiselvimmät.

 

Sparks vs. Silvana Imam / LA klo 18

Popin legenda punaisessa teltassa vai ruotsiksi räppäävä mimmi? Saatan kallistua jälkimmäiseen, ihan vaan koska naisräppärit ovat jostain syystä viime vuosina kiipineet jonnekin tuonne sydämeni paikkeille. Mutta vielä en lupaa mitään.

Julie Byrne vs. The Holy / LA klo 16

Mennäkö katsomaan upeaäänistä naista akkarin kanssa vai kotimaista täydellisyyttä? Olen nähnyt The Holyn livenä aiemmin ja voisin siitä syystä valita Julie Byrnen, mutta nimenomaan siksi valitsenkin toisin. Nimittäin The Holy on mieletön levyllä ja vielä mielettömämpi livenä.

London Grammar vs. Black Lips / PE klo 00

Vaikka kunnon räminän tahtiin riehuminen kiinnosteleekin, on tämä loppujen lopuksi aika ilmiselvä valinta.

Goldfrapp vs. Mikko Joensuu / LA klo 21

Harmikseni en ole nähnyt Joensuuta tänä kesänä vielä ollenkaan (kiitos Bättre Folkin sairastapauksen), enkä näe nytkään. Goldfrappia on nimittäin odotettu Suomeen sen verran kauan, että sitä ei missata!

Vesta vs. Astrid Swan / SU klo 14.15

Tämän hetken kuumimmat naisartistit, yhtäaikaa. Tough choice! Ratkaisemme tämän kuitenkin niin, että Alice menee Vestaan ja minä Astridiin. Vestan näin onneksi juuri viime viikonloppuna Varjofestivaaleilla. Astridin keikalle suuntaavat, muistakaa nenäliina mukaan silmäkulmien pyyhkimistä varten.

Jenny Hval vs. Linnea Olsson / SU klo 19

Kokeellinen norjalaisneito kutkuttelee, mutta miksi oi miksi toisen taiturin keikka on täsmälleen samaan aikaan? Yritä nyt näistä sitten päättää. Hyvin luultavasti jahkailen viimeiseen asti.

Friyay! Weekend! Flow Festival! Alice already listed some of the smaller artists you need to check out, but the main stage is also filled up with some goodies for the next three days. And as usual, there is too many interesting acts that unfortunately for us are scheduled at the same time. Here are a few of those. Which would you choose?