Keikkaa pukkaa

Vhii, tämän tekstin purskahtaessa ulos Internetiin istun epäekologisesti lentokoneessa matkalla eteläiseen Suomeen. Tänään tiedossa on nimittäin alkuun vastaan hangoittelemani Manic Street Preachers live at The Circus (vastaan hangoittelin vain ja ainoastaan siksi, että bändin edellinen superkeikka Lontoon O2 Arenalla oli sen verran mahtava pläjäys, että sille on vaikea vetää vertoja). Huomenna suuntana on Hartwall Areena ja Nine Inch Nails. Alicen kanssa yhdessä menemme tsekkaamaan Mr Reznorin ja kumppaneiden tämänhetkisen keikkakunnon – minä toista kertaa, Alice neljättä.

Maanantaina Jokereiden entinen kotihalli tulee taas askeleen verran tutummaksi, kun popin prinssi Justin Timberlake valtaa show’llaan katsojien aistit. Kolme kovin eri tyylistä live-elämystä viikon sisällä siis luvassa! Mahtavaa!

Raporttia seuraa.Whee! When this post gets out into the World Wide Web, I’m already sitting on a plane heading to Southern Finland. I’m gonna see three very different, yet all very exciting, live shows in a week – Manic Street Preachers, Nine Inch Nails and Justin Timberlake. Can’t wait!!