Jennie Abrahamson @ 45 Special

Oulussa harvoin nähdään yhtä mielenkiintoisia ulkomaisia artisteja, kuin Jennie Abrahamson. Pohjois-Ruotsista lähtöisin oleva laulaja-lauluntekijä taitaa sekä kitaran kanssa luodun herkkyyden, että menevät konesoundit. Lykkelimäisyys ja kasari ovatkin vasta ilmestyneen neljännen pitkäsoiton (Gemini Gemini) kulmakiviä.

Oulun legendaarisessa nelivitosessa nähdyn keikan ryhdikkyys hieman kärsi teknisistä ongelmista, mutta Jennien upea lauluääni ja yleisön kannustus saivat paikan kipinöimään. Setti toi sopivasti lämpöä alkavaan syksyyn!

Jennie01.03
Jennie01.04
Jennie01.06
Jennie01.08
Jennie01.10
Jennie01.13
Jennie01.12
Jennie01.18
Jennie01.19
Jennie01.22

Here in Oulu there are very rarely seen such interesting foreign artists as Jennie Abrahamson. The Swedish singer-songwriter just released her fourth album and toured around Finland. Although the gig at 45 Special suffered from some technical issues, Jennie’s bright singing along with a cheering crowd made sparks fly in the air. Just the right amount of warmth for the start of autumn!

More photos on Flickr.

2 kommenttia kirjoitukseen Jennie Abrahamson @ 45 Special

  1. Joonas kommentoi:

    Keikka Klubilla oli kyllä niin loistava, että en ole vähään aikaan yhtä mahtavaa klubikeikkaa nähnyt. Flow’n keikkoja ei lasketa!

    1. June June kommentoi:

      Mä oon Flow’n keikat missannut näemmä jotenkin ihan täysin! Mutta klubikeikat nyt on muutenkin oma lukunsa, ihan erilainen tunnelma. <3

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.