Iloiseen saareen

Hihhei! Vastahan kesän ensimmäiset festaripostaukset on saatu tuutista ulos, kun täytyy jo suunnata seuraavaan juhlaan. Ilosaarirock, tapaamme yli kymmenen vuoden tauon jälkeen. Ja miksi? Koska PLACEBO, duh. Muuten en kyllä ehkä jaksaisi sompailla käsittämättömän huonosti välillä Oulu-Joensuu liikkuvan julkisen liikenteen kanssa. Mutta kun PLACEBO.

Myös sellaiset asiat kuin kesäloma ja Qstock ovat kielen päällä, jeah!

Kuva: Arttu Kokkonen

Kuva: Arttu Kokkonen

Whoa! Just when I splurged the summer’s first festival reports out of my system, I’m already running off to the next one. Ilosaarirock, we meet again. After over 10 years. And why? Because of PLACEBO, duh.

4 kommenttia kirjoitukseen Iloiseen saareen

 1. Elshey, Hey? kommentoi:

  Tsekatkaapa tällane tulossa oleva jazz-poppoo, porukka alle 20 v ja tällaista settiä tekevät. Laulaja-Saga säveltää ja sanoittaa, bändi yhdessä sovittaa.

  http://youtu.be/pSpQp0cWL94

  Oon koukussa. EP tulossa joulun alla.

  1. June June kommentoi:

   No voi hemmetti, en ehtinyt lukea kommenttiasi ennen festaria! Oli lievästi hoppua, kun piti töissä saada kaikki valmiiksi kesälomaa varten. Mutta kiitti vinkistä, tämä lähtee kyllä kuunteluun. :)

 2. Elshey, Hey? kommentoi:

  Eivät olleet festareil tänä kesänä, uskoisin, et ens kesänä jo – la oli keikka Loosessa! Aijaijai.

  1. June June kommentoi:

   Ach, luetun ymmärtämisessäni on (jälleen kerran) puutteita, ajattelin jotenkin, että ”tulossa oleva” = ”festareille tulossa oleva”, vaikka kommenttisi olikin jätetty Ilosaaren jälkeen. xD Aivot, lomamoodi, mitä näitä nyt on!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.