Ellinoora – Ei hävittävää (AEIOUAO)

Ellinoora. Oululaislähtöinen neitokainen, joka meinasi olla Suomen ensimmäinen Voice of Finland -voittaja, ja joka julkaisee debyyttilevynsä tänä vuonna.

Ei hävittävää (AEIOUAO) on luonnollisesti ensilohkaisu pitkäsoitolta. Soul ja sen vivahteet eivät ole henkilökohtaisesti minulle tärkeitä, ja kuorohoilotus muodostuu täten jopa hintsusti ärsyttäväksi. Mutta tuo ääni. Ja video! Ja oululaiset sanat, kuten pahki! Tämän naisen suhteen kannattaa ehdottomasti jäädä kuulolle.

A fresh new lady in the Finnish music business – again! Ellinoora’s debut album is released pretty soon, and this is the first single from the long play. I’m not that into soul or any bits of it, so the choir parts are a bit annoying even. But that voice. And the beautiful video. Ah! Remember to bookmark Ellinoora, you’re gonna hear from her again.

4 kommenttia kirjoitukseen Ellinoora – Ei hävittävää (AEIOUAO)

 1. Alice Alice kommentoi:

  Ihan samaa mieltä! Siis että tuo ääni ja video! Kuorohoilotus ärsytti mua tosin HETI :D

  1. June June kommentoi:

   Joo lauluääni on mieletön!! Ja musta on jännä, miten tässä biisissä kuoro osuu korviin ikävästi, kun sitten taas just hetki sitten postaamassani Jamie xx’n biisissä kuoro ei ärsytä yhtään. :D

 2. Susa kommentoi:

  Mun mielestä aivan huippu biisi, mitä useammin kuuntelee, niin vaan paranee. Laulajan ääni on aivan huikee ja videon tarina koskettava!

  1. June June kommentoi:

   Kiva, että kolahtaa! Lauluääni on kyllä ehdottomasti yksi tämän biisin ykkösjutuista.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.