Battle, part 4

Aphex Twin (Come To Daddy) vs. VAST (Pretty When You Cry)

Battle hävisi taas muutamaksi kuukaudeksi, mutta palaa entistä ehompana! Laukaten saapuvan synkeän syksyn ja menneen OMVF’n kauhusektion kunniaksi vastakkain ovat tällä kertaa kaksi hieman erityyppisen koneistetun musiikin edustajaa. Yhteistä niille on hieno, mutta osiltaan äärimmäisen häiriintynyt musiikkivideo.

Vaan kumpi kolahtaa syvemmin?

 


These two have possible the most disturbed music videos in history of otherwise excellent songs. Not that the videos aren’t fine-looking, too, because they are. But which one hits you harder?

2 kommenttia kirjoitukseen Battle, part 4

  1. Antti kommentoi:

    Tällä kertaa vedämme köyttä VAST:n puolelle. Aphex Twin:ä ei Spotifysta löytynyt suoraan tuota versiota (linkeistä toki voi katsoa/kuunnella) ja remixit vaikuttivat sen verran eksoottisilta, ettei kolahtanut niin paljon. Erikoisempi havainto oli (ehkä tietoinen ?), että VAST sai toisen yrityksen. Aiempi kerta tosin oli ennen ROSVO -aikaa.

    1. June June kommentoi:

      Jes, samalla kannalla olen minä! Aphex Twin on tosiaan sen verran eksoottista kolinaa, ettei mene ihan joka mielentilassa. VAST sen sijaan ansaitsee olla täysipainoisesti rakastettu.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.