Annukka – Talonvaltaaja

Aikana ennen Rosvoja kirjoitin Annukasta Seuraan Sua -biisin avittamana (linkki ei Bloggerissa syystä tai toisesta ilmeisestikään toimi, biisi täällä). Nyt leikkauspöydän uumenista on putkahtanut erittäin tuore videointi biisiin Talonvaltaaja. Muutama vuosi sitten ilmestynyt Kissanminttua ei ollut ihan meikäläisen teekuppi, mutta uutukainen sytyttää taas eri tavalla. Kuten yleensäkin, jousilla harvoin mennään puuhun, ja biittikin sykkii – kuten edelliselläkin kerralla – öisen suurkaupungin katujen tahdissa. Upeille, uusille, suomalaisille naisartisteille on aina tilaa!

Once upon a time before Rosvot I wrote about a young Finnish lady called Annukka. She has a new video out and is sounding better than ever.

Video and related photography by Teemu Salminen.

6 kommenttia kirjoitukseen Annukka – Talonvaltaaja

 1. Leann kommentoi:

  Sori vaan mutta tämä oli ihan kamalan kuuloinen biisi…

  1. June June kommentoi:

   Ei kait sitä mitään tarvi anteeksi pyydellä! Ei kaikki voi tykätä kaikesta. :)

   Musta tää on erittäin kehityskelpoinen. Toki seuraavalla voidaan taas mennä väärille raiteille, mutta sitä odotellessa!

 2. Jekyll kommentoi:

  Ihan sympaattinen poppibiisi pienestä harrastelijamaisuudestaan huolimatta – tai ehkä jopa sen takia! Ehkä ensi kerralla kannattaisi ainakin tuohon tekstipuoleen silti pyytää vähän jotain ulkopuolista kommenttia. Aurinkoista keväänjatkoa Annukalle (ja muillekin)!

  1. June June kommentoi:

   Sympaattinen lienee aikalailla oikea sana kuvaamaan tätä! Ja juuri se aavistuksenomainen kotikutoisuus on osa viehätystä. Tämä on kuitenkin selkeästi askel oikeaan suuntaan, jos miettii edellistä Kissanminttua-kipaletta, joten tulevaisuudelta on syytä odottaa kohtuullisen suuriakin. :)

   Aurinkoa sinullekin, Jekyll!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.