Spinelocks — Director’s Gut EP

Päivän hatunnosto menee Lempäälän ja Tampereen suuntaan.

Spinelocks on ollut nuoresta pojasta asti sokea, mutta ei ole antanut tämän olla esteenä musiikin tekemiseen ryhtymisessä. Pioneeriasennetta vaatisi jo pelkästään musiikin tekeminen legendaarisella Goldwave-nauhurisoftalla, jonka kylkeen mies on äänitellyt hardissynia ja bongorumpuja. Lopputulos on erinomaisen jumittavaa IDM:ää, jossa tuntuu vieläpä olevan vahvan visuaalinen puoli.

Spinelocks

Neliraitaisen Director’s Gut -ep:n on julkaissut viime vuonna perustettu tamperelainen Grillin’ Records, joka on on erikoistunut astetta kokeellisempaan elektroniseen musiikkiin. Tyypit ovat myös järjestäneet ansiokkaasti samanhenkistä Grillin’ Festival -tapahtumaa jo ties kuinka monta vuotta.

Videolla Spinelocks kertoo musiikkinsa syntymisestä. Bandcampista löytyy myös t-paitoja, joissa artistinimen alla on palindromikuvaus simamies, ei mamis. Pakko tykätä.

Spinelocks might be blind, but he hasn’t let that stop him from creating his own IDM orientated music. The new ep is released by the Tampere-based Grillin’ Records. Nice work!

Avainsanat: , , ,

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.