Hyviä pieniä: Holy Seeds, TYYNYT, Oceans

Viime viikon kolme hyvää uutta tuttavuutta.

Holy Seeds – Hey Laura

Helsinkiläinen Holy Seeds on mukavasti uransa alkutaipaleella: yhtye soittaa ensimmäisen keikkansa ensi viikon lauantaina Kutosen HTDJ-illassa. Yhtyeessä on naamoja niin French Filmsistä kuin TEKSTI-TV 666:stakin. Enemmän ensin mainitulta kalskahtava Hey Laura on mitä erinomaisin raita — simppeliä, rosoista treenisrokkia. Sitä tämä kevät kaipaa.

TYYNYT – LRJA

En edes muista, mitä kautta turkulainen TYYNYT tuli vastaan. Ikea-googlettelulla?

Oli syy mikä hyvänsä, olen iloinen että niin tapahtui. Yhtyeen Soundcloudissa on vasta kaksi kappaletta — ja nekin eri vuosikertaversiot samasta kappaleesta. Ja kyseinen biisikin on coveri!

Mutta sen verran ansiokas Wojciech-versiointi, että poiminnan arvoinen tämä kovastikin on. Twitterin mukaan uutta materiaalija on luvassa piankin, hyvä niin. Sitä ennen luurit päähän, volyymit kaakkoon ja turkulaista shoegazea tärykalvoihin.

Oceans – I’m Telling You

Nick Trianin ja Emma Kemppaisen ansiokkaan The New Music Show’n viime viikon demopoiminta oli helsinkiläisen Oceansin I’m Telling You. Yhden miehen yhtyeen nimeä kantavan ep:n avausraita hämmentää aluksi hieman epäskarpilla rytmityksellään, mutta kun kliimaksiin kiipeillään vokaalilayeroinnin ja samaa koukkua toistavan synariffin naitolla, ollaan aika hyvän asian edessä.

Odotan jatkoa. Tällaisia juttuja ei Suomessa liikaa tehdä.

Yksi kommentti kirjoitukseen Hyviä pieniä: Holy Seeds, TYYNYT, Oceans

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.