Graafikkorakkaus: Bobby Evans, Telegramme

Graafikkorakkaus-sarjassa listataan designereita, joiden musiikkiin liittyvät tuotokset ilahduttavat tätä suunnittelijaa.

Aiemmat hehkutukseni kohteet Samüel Johnson, Leif Podhajsky ja Jason Munn ovat olleet idoleitani jo tovin aikaa. Graafikkorakkaus voi syntyä kuitenkin myös ensisilmäyksellä. Tällä kertaa siihen riitti yksi Bastille-juliste.

Lontoolaisen Telegramme Studion päägraafikko Bobby Evans hallitsee niin typografian kuin kuvituksenkin. Pääosa työstä on julisteita, joissa rosoa ja vanhaa fiilistä ei säästellä — kaikki fonteista ja väreistä korostetun graafisiin muotoihin henkii 50- ja 60-lukua. Painotalo, graafikon paras kaveri, tuntuu tekevän töille tässä tapauksessa mitä parhaimmalla tavalla oikeutta.

Pidän valtavasti graafikoista, joiden kädenjäljen tunnistaa. Maneerit ovat tällä alalla yhtä pahasta kuin musiikissakin – mutta se, että graafikko pystyy saamaan lopputuloksen täyttämään funktionsa, näyttämään hyvältä ja olemaan tunnistettavasti omansa, ilahduttaa minua aina kovasti. Sellainen haluaisin vielä itsekin olla. Sellainen Bobby Evans on.

Näiden työnäytteiden selailua ei voi lopettaa.

 Bastille Lewis Watson Franz Ferdinand Bat For Lashes Owen Deer Tick Beacons Heaven's Basement Kings Of Convenience Inside Llewyn Davis Inside Llewyn Davis Inside Llewyn Davis Inside Llewyn Davis Inside Llewyn Davis