Graafikkorakkaus: Andrew & Matt McCracken

Graafikkorakkaus-sarjassa listataan designereita, joiden musiikkiin liittyvät tuotokset ilahduttavat tätä suunnittelijaa.

Yrittäjyys kavereiden kanssa ei ole hirveän helppoa – kokeiltu on. Yrittäjyys puolison kanssa on alkamassa pikapuolin. Yrittämisestä sisarusten kanssa ei ole kokemusta – mutta yksi rohkaiseva esimerkki toimivasta veljellisestä kollaboroinnista löytyy Kanadasta.

Veljekset Andrew ja Matt McCracken ovat pyörittäneet Doublenaut-studiotaan menestyksekkäästi useamman vuoden ajan. Töistä vaikuttavimmat ovat julisteita, joissa yhdistyy jälleen kerran moni tämän juttusarjan kivijaloista: vektorigrafiikka, viimeistelty typografia ja silkkipainatus.

Erityisen kovaa kolahtavat kuitenkin ne julisteet, joissa on käytetty lisäksi pohjana valokuvaa – tyylistä tulee väistämättä mieleen Sara Hildénissä nähty Ellen Gallagher -näyttely. Hienoihin The National -julisteisiin on tunnettu graafikkorakkautta aiemminkin, mutta tällä kertaa ehkä syvemmin kuin koskaan. Seinällä on vapaa paikka, sydämestä se jo vietiinkin.

Tame Impala Ty Segall Young Widows The National METZ Fucked Up The Wooden Sky City and Colour

Sarjassa aiemmin:

Jónas Valtýsson
Reid Miles
Peter Saville
Bobby Evans
Jason Munn
Leif Podhajsky
Samüel Johnson