Etelästä pohjoiseen

Viimeinen päivä Iso-Roban Stupidoa takana.

Silloin kun en vielä asunut Helsingissä, oli Punavuoren levykauppahelmi aina epäsäännöllisten etelänvisiittieni pakollinen välietappi. Kaupunkiin muutettuani siitä tuli yhdessä Popparienkelin ja Digeliuksen kanssa lähilevykauppani.

Levyhyllyn kulmakiviä olen kaupasta rahdannut niin Kuninkaan- kuin Tehtaankadullekin. Ainakin…

Cats on Fire — Our Temperance Movement LCD Soundsystem — This Is Happening Jens Lekman — Night Falls Over Kortedala Regina — Puutarhatrilogia The Left Banke — Walk Away Renée / Pretty Ballerina The Pains of Being Pure at Heart — s/t

… ja tietysti yksi levy, josta pakotettu sleeveface-otos jäi elämään (sic) pidemmäksikin aikaa.

Jyri

Tämän päivän viimeisistä alennusmyynneistä tarttui mukaan French Filmsiä, Aphilasta ja Hopeajärveä.

Seuraavan kerran nähdään sitten Kalliossa. Onneksi kantalevykauppa ei kantakaupungista lähde — aurinko paistanee myös Hesarin ja Flemarin kulmassa.

2 kommenttia kirjoitukseen Etelästä pohjoiseen

  1. Lauri Lauri kommentoi:

    Pitkänsillan oikealla puolella asuvalle levykauppojen lopullinen poistuminen tai muuttaminen väärälle puolelle harmittavat. Toki voisin itsekin käydä useammin, mutta mainitsemasi Popparienkeli ja postauksen ansaittu päähenkilö ovat kuuluneet rakkaimpiin lähipalveluihin jo vuosikausia. Haikeaksi vetää väkisinkin.

    Kuukauden päästä on tosin muutto samaan taloon, missä majaa pitää yksi levykauppa. Uhka, mahdollisuus jne.

  2. Miia Miia kommentoi:

    Vitsi, tuo Stupido tulee ihan minun naapuriin. Ihan. Ehkä alan hakea joka aamu tuoreet musiikit, vähän niin ku saksalaiset konsanaan, sämpylänsä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.