Bättre Pop: Wilderness, Leppen, Iberia

Voiko parempaa lauantaiaamun aktiviteettia ollakaan kuin lupaavissa ruotsalaisbändeissä kahlailu? Skenen laajuus ja taso kun jaksavat yllättää uudestaan, joka kerta. Tässä kolme viime aikojen erityisen mieluisaa tapausta.

Bättre Pop

Wilderness

Tukholmalaisbändi Wildernessillä on ulkona vasta yksi kappale, mutta se on sitten sitäkin lumoavampi. Yksinkertaisilla elementeillä kasvava Vallsundet on äärimmäisen kaunista unipoppia, siistillä videolla varustettuna. Kahden viikon kuluttua ilmoille tipahtaa uusi kappale ja neljän viikon kuluttua yhtye soittaa ensimmäisen keikkansa. Vahvaa intoilua bändin tiimoilta odotettavissa siis jatkossakin.

Wilderness

Leppen

Dan Lepp kulkee nimellä Leppen ja uunituore, unelias (sic) kappale SOVA sopii perään mitä erinomaisimmin. Hienosti hiottua tuotantoa, päähän tiukkaan jäävä kappale. Ep työn alla. Kelpaa kellutella.

Leppen – SOVA

Iberia

Hieno ruotsalaislafka HYBRIS julkaisi tällä viikolla uusimpana tulokkaanaan albumillisen Iberia-nimistä tyttöpoikaduoa. Ja jessus, miten hyvältä se kuulostaa. Kylmempää tuotantoa kuin viime vuoden suursuosikkini Postiljonen, mutta paljon samoja elementtejä – massiivisia synavalleja, hidasta groovea ja isoja kaikuja, mutta astetta synkempänä. Erittäin, erittäin kova. Inspiraatiotakin herättää, taas.

Iberia

3 kommenttia kirjoitukseen Bättre Pop: Wilderness, Leppen, Iberia

 1. Joonas kommentoi:

  Jestas sentään mitä herkkua tässä meille nyt tarjoat.

  1. Jyri Jyri kommentoi:

   Haha, mahtavaa jos kolahti!

   1. Joonas kommentoi:

    Kolahti. Ihan jokainen, vaikka juuri ne kevyemmät toimii itselle aina paremman, kuin synkemmät sävyt. Olin tainnut tota Iberiaa jonkun biisin tai kaks kuullakin aikasemmin.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.